Baby Wool valkoinen
  • Baby Wool valkoinen

  Baby Wool valkoinen

  235011
  Baby Wool valkoinen
  3,50 €
  Sisältää arvonlisäveron
  Määrä

  Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
  Kuvaus

  Novita Baby Wool

  Novita Wool on ohut, kuohkea ja ilmava 100 % villalanka. Ihanteellinen vauvojen ja herkkäihoisten neuleisiin. Novita Woolin laajasta värikartasta löytyy sopiva väri lasten, kuin myös aikuistenkin makuun. Puikkosuositus 4, sukat 3½. Hellävarainen villapesuohjelma, tasokuivaus. Avainlipputuote.

  - 100 % merinovilla
  - 50 g / kerä

  Novita Baby Wool lankojen tiedot mm- pesuohjeet

  Tuotetiedot
  235011
  4 kpl
  2 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

  Seuraa meitä Facebookissa