Kesäkukka-amppeli Mix
  • Kesäkukka-amppeli Mix
  • Kesäkukka-amppeli Mix

  Kesäkukka-amppeli Mix

  261284
  Kesäkukka-amppeli Mix
  Malli
  32,90 €
  Sisältää arvonlisäveron
  Määrä

  Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
  Kuvaus

  Kesäkukka-amppeli

  - Koko n. 45 cm
  - amppelissa pelargoniaa ja murattia
  - Kaunis!
  - Valkoinen tai punainen

  Silkkikasvit ovat aidon näköisiä, elävän viherkasvin kaltaisia tekokasveja.  Niitä käytetään sisätiloissa paikoissa, joissa elävä viherkasvi ei menesty.  Silkkikasvit ovat pitkäikäisiä ja helppohoitoisia – niistä ainoastaan pyyhitään pölyt silloin tällöin.  Silkkikasvit voit kätevästi asentaa ruukkuihin tai kiinteään altaaseen.  Silkkikasvien lehdet taipuvat helposti luonnolliseen asentoon ja ne ovat aina hyvännäköiset. 

  Silkkikasvit soveltuvat myös allergisille.

  Tuotetiedot
  261284
  7 kpl

  Tilausviitteet

  ean13
  2612842
  10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

  Seuraa meitä Facebookissa