• Uusi

Eka värityskirja 2

6411911062744

Eka värityskirja 2

4,95 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Eka värityskirja 2

Perheen pienimmille suunniteltu EKA VÄRITYSKIRJA. 64-sivuisessa kirjassa on paljon isoja kuvia väritettäväksi. Kuva-aiheet ovat pelkistettyjä. Kuvista löytyvät selkeät ääriviivat ja aukeamilla on runsaasti tilaa pienelle värittäjälle! Nidottu kirja on helppokäyttöinen. Pensselit ja kynät esiin!

Tuotetiedot
6411911062744
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa