Ostoskori (tyhjä) 0
Osta vielä 100,00 € saadaksesi tilauksesi toimituskuluitta!

Posteihin, pakettiautomaatteihin ja Postin noutopisteisiin toimitettavat yli 100 € tilaukset toimituskuluitta!
Kotiinkuljetuksessa yli 250 € tilaukset toimituskuluitta!

Maksutavat (yritykset, kunnat, kaupungit, seurakunnat)

Laskuyritykselle.fi (ostokset kätevästi laskulla)

Yritykset, kunnat, kaupungit ja seurakunnat (kaikki, joilla on voimassa-oleva Y-tunnus) voivat maksaa tilauksensa käyttäen laskuyritykselle.fi maksutapaa. Laskuyritykselle.fi on yritysten tarpeisiin kehitetty kätevä ja nopea verkkomaksamisen ratkaisu. Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Tätä maksutapaa käyttäessä laskun loppusummaan lisätään 5,00 euroa laskutuslisää. Lisätietoja: Laskuyritykselle.fi.

Asiakaspalvelu ongelmatilanteissa: asiakaspalvelu@laskuyritykselle.fi
.


Käyttääksesi Laskuyritykselle.fi maksutapaa etsi alla oleva logo ja valitse maksutapa.

Lasku yritykselle logo

MITEN SE TAPAHTUU KÄYTÄNNÖSSÄ

Palveluun tunnistaudutaan kätevästi tekstiviestin avulla, jolloin käyttäjä tunnistetaan ja hänen kelpoisuutensa tehdä ostoksia yrityksellesi tarkistetaan. Yritys voi valtuuttaa valitsemansa henkilöt käyttämään palvelua ja tekemään ostoja verkkokaupoista. Kaikki yritykset, kunnat, kaupungit ja seurakunnat, joilla on y-tunnus ja ajantasaiset tiedot Kaupparekisterissä, voivat käyttää Laskuyritykselle.fi-palvelua. Asiakaspalvelu ongelmatilanteissa: asiakaspalvelu@laskuyritykselle.fi.

 

TIETOTURVA

Tietoturva hoituu samalla lailla kuin pankkien verkkomaksupalveluissa. Käyttäjä tunnistetaan ensimmäisellä käyttökerralla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Sen jälkeen tunnistus tapahtuu käyttäjän omaan matkapuhelimeen lähetettävän kertakäyttösalasanan avulla. Pankkien verkkomaksupalvelujen tapaan kaikki tietoliikenneyhteydet ovat salattuja.

 

KUKA SAA OSTAA?

Ostavan henkilön oikeus edustaa yritystä tarkistetaan Kaupparekisteristä. Yritys voi myös valtuuttaa muita henkilöitä tekemään ostoja yrityksen puolesta. Yrityksen luottotiedot tarkastetaan automaattisesti ja yritykselle myönnetään ostoja varten luottokelpoisuuden edellyttämä luottoraja.


Maksu pankkipainikkeilla

Bambora PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, OmaSP, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. 

Huom! Maksukaista-lasku, Euroloan,  Joustoraha ja Everyday ovat vain yksityisille henkilöasiakkaille. 

Bambora maksutavat

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Bambora maksutavat

Käyttämällä pankkien maksupainikkeita maksu kirjautuu järjestelmäämme heti, ja voimme toimittaa tilauksenkin heti! Muistathan palata maksun jälkeen nettikauppaamme, jotta maksu kirjautuu järjestelmäämme heti maksetuksi. Mikäli maksussa on jotakin ongelmia, kirjautuu maksu maksetuksi 1-2 päivän kuluessa.


Postiennakko

VALITETTAVASTI OLEMME JOUTUNEET POISTAMAAN POSTIENNAKON MAKSUTAVOISTAMME, SILLÄ POSTIENNAKKOTILAUKSIA ON JÄÄNYT PALJON NOUTAMATTA JA PALAUTUNEISTA TILAUKSISTA AIHEUTUU MEILLE PALJON KULUJA.

Tilauksen voi myös maksaa postiennakolla. Tilaukseen lisätään postiennakkomaksusta aiheutuva lisäkulu, joka näkyy tilauksen yhteydessä ja tilausvahvistuksessa. Huom! Postiennakolla emme toimita kuin yhden paketin kerrallaan samalle asiakkaalle. Kun asiakas on noutanut edellisen postiennakkolähetyksensä voimme toimittaa paketin jälleen ko. asiakkaalle!

Postiennakko