YRITYS

Yleistä

Jarmix on vuonna 2002 perustettu pienoistavaratalo ja nettikauppa Halsualla Keski-Pohjanmaalla. Valikoimaamme kuuluu paljon erilaista tavaraa lukuun ottamatta elintarvikkeita. Meiltä löytyy tuotteita niin arkeen kuin Juhlaankin muun muassa lankoja, lahjatavaraa, talous- ja muovituotteita, tekstiilejä, leluja, kukkaruukkuja ja -multia, paperitavaraa, työkaluja jne. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat erilaiset kausituotteet kuten kausikukat, lumikolat ja linnunruoat jne. Tarkemmat tiedot valikoimastamme ja esimerkkejä tuotteistamme löydät myymälämme ja verkkokauppamme nettisivuilta osoitteista myymala.jarmix.fi ja www.jarmix.fi.


Myymälä

Myymälämme toimii Halsualla, Keski-Pohjanmaalla. Palvelemme asiakkaita niin läheltä kuin kaukaa. Myymälässämme on huomattavasti monipuolisempi valikoima kuin verkkokaupassa on tällä hetkellä. Lisäämme tuotteita kuitenkin jatkuvasti myös verkkokauppaamme. Myymälässämme on kodin perustarvikkeita, mutta ei elintarvikkeita. Myymälämme perusvalikoiman lisäksi meillä on erilaisia kausituotteita, kuten esimerkiksi kesällä kukkia.


Verkkokauppa, Jarmix.fi

Verkkokauppamme aloitti toimintansa vuonna 2013. Verkkokaupastamme löytyy muun muassa Novitan laadukkaat ja upeat langat eri kausiväreissä. Novitan langoista löytyy esimerkiksi 7 veljestä, 7 veljestä, RAITA, 7 veljestä, POLKKA, 7 veljestä, NOSTALGIA, Nalle, Isoveli, Wool, Nordic Wool, Eco Tube -tuubilanka ja kalalangat. Lankavalikoimat vaihtuvat jatkuvasti, joten kannattaa tarkistaa valikoimamme tasaisin väliajoin. Lisäksi löytyy työvälineet langoille kuten, sukkapuikot, neulepuikot ja virkkuukoukut.

Eslan (E.S.Lahtinen) laadukkaat, suomalaiset potkukelkat kuuluvat valikoimaamme. Eslan potkukelkat ovat jo usean sukupolven rakastamat ja valikoimastamme löytyy varmasti koko- ja väri jokaiselle potkukelkkailusta tykkäävälle. Potkukelkkailu on myös hyvä kuntoilukeino.

Verkkokaupan valikoimaan kuuluu myös paljon muita tuotteita kuten esimerkiksi, lelut, taloustarvikkeita, tekstiilejä, linnunruokaa, kirja- ja paperitarvikkeita, lahjatavaraa ja silkkikukkia. Esimerkiksi silkkikukat ovat saaneet hyvän vastaanoton asiakkailtamme, sillä ne ovat kestäviä ja eivät vaadi paljon hoitoa. 

Verkkokauppamme toimintaperiaatteisiin on alusta asti kuulunut se, että toimitamme tilaukset asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Periaatteenamme on ollut, että klo 12.00 mennessä tilatut tilauksen pyritään toimittamaan vielä saman päivän aikana. Tässä tavoitteessamme olemme myös pysyneet. Verkkokaupastamme löytyy varmasti Jokaiselle Jotakin!

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme myymäläämme ja VERKKOKAUPPAAMME !

Jarmix myymälä ulkoa

© 2019, Jarmix