Turvalliset ostokset verkkokaupastamme


Salattu yhteys

Jarmix.fi verkkokauppa käyttää kaikissa yhteyksissä asiakkaamme ja verkkokauppamme välillä salattua, EV SSL-protokollalla suojattua yhteyttä. Yhteys asiakkaamme ja Jarmix-verkkokaupan välillä on suojattu, jotta asiakkaidemme tiedot eivät päädy missään tapauksessa ulkopuolisten käsiin. Voit todentaa itse sen, että käytämme salattua yhteyttä asiakkaamme ja meidän välillä siitä, että selaimen ala- tai yläreunassa oleva lukko- tai avainkuvake on yhtenäinen ja selaimen osoiterivillä on http:n asemasta https. Lisäksi osoiterivi on kokonaan tai osittain vihreä kuten alla oleva kuva osoittaa.

Jarmix.fi suojattu yhteys


Verkkokaupamme suojatun yhteyden voit havaita esimerkiksi Internet Explorer-selaimessa yllä olevan kuvan seikoista. Lukkokuvake, Https:// -tunniste osoitteemme alussa ja vihreä väri osoiterivillä. Näkymä vaihtelee eri selaimissa, mutta salatun yhteyden voit kuitenkin tunnistaa kaikissa selaimissa edellä mainituista seikoista.

Jarmix.fi yhteys suojattu


Verkkokauppamme käyttäesssä salattua yhteyttä voi asiakkaamme olla varma siitä, että asiakkaan ja verkkokauppamme välillä tapahtuva tietojenvaihto on suojattua. Kaikki asiakkaamme verkkokauppamme syöttämä tieto siirtyy suojattuna verkkokauppaamme.

EV SSL -protokolla

Jarmix.fi verkkokaupan sivujen selailun suojaukseen käytetään EV SSL-protokollaa (Secure Sockets Layer). EV SSL mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen käyttäjän www-selainohjelman ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi.

SSL-yhteys alkaa "turvakättelyllä", jolla saadaan muodostettua suojattu yhteys asiakkaan www-selainohjelman ja www-palvelimen välille. Tässä kättelyssä asiakas-ohjelmisto ja palvelin sopivat yhteyskohtaisista ja kertakäyttöisistä salakirjoitusavaimista. Niitä käytetään istunnon ajan tiedon salaamiseen ja tulkintaan.

Yhteyden salaamisen lisäksi EV SSL-protokolla mahdollistaa palvelutarjoajan vahvan todentamisen varmenteiden avulla. Todennus tapahtuu siten, että palvelimella on oma palvelinvarmenne, jonka perusteella käyttäjä voi varmistua kommunikoivansa oikean www-palvelimen kanssa.