• Uusi

Krysanteemi 37 cm ruukussa, 4Living

221663

Krysanteemi 37 cm ruukussa, 4Living

Valitse haluamasi koko/väri/malli
29,90 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Krysanteemi 37 cm ruukussa, 4Living

- Korkeus n. 37 cm
- Kukan halkaisija ylhäältä katsottuna noin 22 cm
- Muoviruukku.
- Vaikka amppeliin sopiva
- Isoja ja todella komeita!
Tekokasvit ovat helppo, kaunis ja nopea tapa piristää kodin tai toimiston ilmettä. Ne ovat myös turvallinen valinta lemmikki-, lapsi- ja allergiaperheisiin. Tekokasvit ovat vaivattomia hoitaa ja ne voi myös sijoittaa paikkoihin, joissa oikeille kasveille ei riittäisi valoa.
Tuotetiedot
221663
2 kpl

Tilausviitteet

ean13
6410413294844
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa