• Uusi

Pitsiliina 138 cm TR68301 valkoinen

TR68301

Pitsiliina 138 cm TR68301 valkoinen

Pituus
13,90 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Pitsiliina

Muovinen pitsiliina. Pitsiliinat perinteisillä kuoseilla. 138 cm leveät kuosit on varustettu pohjakalvolla, jotta murut eivät mene pöydälle. Leveys 138 cm
Helppo puhdistaa. Puhdistus kostealla liinalla pyyhkien tai käsinpesu 30 C. Valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu kielletty.
Valkoinen

Toimitetaan taiteltuna! Määrämittaan leikatulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta!

Tuotetiedot
TR68301
18 kpl
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa