• Uusi

Ulkomaan IKImerkki, Revontulet

113307

Ulkomaan IKImerkki, Revontulet

1,95 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Ulkomaan IKImerkki, Revontulet

Ulkomaan IKImerkki on postimerkki, jonka arvo ja myyntihinta vastaavat voimassa olevan Priority-kirjeen postimaksua 20 grammaan asti Suomesta ulkomaille (ei Ahvenanmaalta). Se käy samanarvoiseksi osamaksuksi myös muihin kirjelähetyksiin.

Klaus Welpin suunnittelemassa ulkomaan ikimerkissä nähdään perinteikästä joulun kuvakerrontaa yhdistettynä modernimpaan digitaaliseen viivapiirrokseen. 

”Revontulet tummalla pakkastaivaalla ovat mykistävä näky. Oli mielenkiintoinen haaste kuvittaa ne pelkistetyn kauniisti.” Revontulet on ulkomaan ikimerkki, joka julkaistaan 10 merkin arkissa, Welp kertoo.

Ilmestymispäivä 3.11.2021

Tuotetiedot
113307
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa