• Uusi

Kuramatto 100 cm leveä, punainen

MV Q40100
Kuramatto 100 cm leveä, punainen
Pituus
11,50 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Kuramatto Quick, punainen

Tuotetiedot:
Quick on urallinen kuramatto, joka estää lian ja kosteuden siirtymisen ulkoa sisätiloihin. Matto pysyy hyvin paikoillaan lateksipohjan ansiosta. Kuramatto on helppohoitoinen ja sopii myös lattialämmitetyille lattioille.

Materiaali: 75 % polypropeeni / 25 % polyesteri, pohja lateksi

Nukkapaino 470 g/m2, kokonaispaino 1780 g/m2, kokonaiskorkeus 6,4 mm

Hoito-ohje:
Tahrat pyyhitään tuoreeltaan kostealla liinalla, imurointi, tarvittaessa käsinpesu miedolla pesuaineella 30 asteessa, kuivattaminen pyöreällä tangolla.

Leveys 100 cm.

Tätä tuotetta saa tilata tarvitsemansa määrän, esim. 1,35 m

Määrämittaan leikatulla tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Huom! Toimitusteknisistä syistä kuramattoa on mahdollista tilata vain maksimissaan 10 metrin pituisen palan, mikäli varastossamme on ko. tuotetta niin paljon.

Tuotetiedot
MV Q40100
25 kpl
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa