• Uusi

Kuramatto Boomerang 100 cm

MVB40100

Kuramatto Boomerang 100 cm

Pituus
9,50 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Kuramatto, Boomerang, punainen

- leveys n. 100 cm

Tuotetiedot

Boomerang -kuramatto estää lian ja kosteuden siirtymisen ulkoa sisätiloihin. Matto pysyy hyvin paikollaan lateksipohjan ansiosta. Boomerang -kuramatto on helppohoitoinen ja sopii myös lattialämmitetyille lattioille.

Materiaali: 70 % polypropeeni / 30 % polyesteri, pohja lateksi

Nukkapaino 600 g/m2, kokonaispaino 1720 g/m2, kokonaiskorkeus 6,5 mm

Kodin tilat:  käyttöluokka 22, normaali käyttö, esim. eteistilat

Hoito-ohje

Tahrat pyyhitään tuoreeltaan kostealla liinalla, imurointi, tarvittaessa käsinpesu miedolla pesuaineella 30 asteessa, tasokuivaus.

Tuotetiedot
MVB40100
9 kpl
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa