• Uusi

Disney Autot Salaman värityskirja

9789523343986

Disney Autot Salaman värityskirja

7,95 €
Sisältää arvonlisäveron
Määrä

Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
Kuvaus

Disney Autot Salaman värityskirja

Kurvaa Salama McQueenin kanssa Syylari Cityyn, mistä se löysi uusia ystäviä ja uuden kodin. Syylari Citystä matka jatkuu Kaliforniaan, missä odottaa kauden päätöskisa. Kirjan parissa voit muistella Salaman uran parhaita hetkiä! Ota esille parhaat värikynäsi, pidä hauskaa kirjan mukana tulevien tarrojen kanssa ja kaasuta kohti toimintaa!

Tuotetiedot
9789523343986
10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

Seuraa meitä Facebookissa