• Kuoritut Auringonkukan siemenet 5 kg

  Kuoritut Auringonkukan siemenet 5 kg

  90050
  Kuoritut Auringonkukan siemenet 5 kg
  13,90 €
  Sisältää arvonlisäveron
  Määrä

  Ostokset kotiin, Jousto

  • Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille! Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!
  • Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä. Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.
  • Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita. Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.
  Kuvaus

  Kuoritut Auringonkukan siemenet

  Talven kovilla pakkasilla lintujen energiantarve on suuri. Tarjoamalla auringonkukansiemeneniä ja maapähkinöitä autat lintuja ravinnonhankinnassa. Auringonkukansiemenet ja maapähkinät ovat yksiä suosituimmista ruokintapaikkojen ravitsevista ja energiapitoisista eväistä. Linnuille ne ovat suurta herkkua. Monipuolisella ruokinnalla voi pihapiirissä nähdä kymmeniä eri lintulajeja.

  Valikoimastamamme löytyy eri lintulajeille sopivia vaihtoehtoja, joissa on otettu huomioon myös ne lintulajit, jotka eivät saa syödyksi kuorellisia siemeniä. Kuoritut siemenet tarjoavat linnuille energiapitoisen ravinnon pitäen samalla ruokintapaikan siistimpänä. Kuoritut auringonkukan siemenet ovat 100 % lintujen syötävissä ja mikä kaikkein parasta, ne eivät roskaa ollenkaan!

  - 5 kg:n pussi

  Tuotetiedot
  90050
  31 kpl
  10 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

  Seuraa meitä Facebookissa