IKIMERKKI kotimaan, Syksyn kajo 2021

  113011
  IKIMERKKI kotimaan, Syksyn kajo 2021
  2,10 €
  Sisältää arvonlisäveron
  Määrä

  Ostokset kotiin, Jousto

   

  Turvallisuus! Antamianne tietoja ei käytetä muuhun kuin tilausten toimitukseen. Tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille tahoille!

   

  Nopeat toimitukset! Klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan vielä samana päivänä.

   

  Palautusoikeus. Tilaamillanne tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja tuotteita.

  Kuvaus

  Syksyn kajo, Kotimaan IKImerkki

  Kotimaan IKImerkki on postimerkki, jonka arvo ja myyntihinta vastaavat voimassa olevan kirjeen postimaksua 50 grammaan asti Suomessa (ei Ahvenanmaalla). Se käy samanarvoiseksi osamaksuksi myös muihin kirjelähetyksiin.

  Syksyn kajo -postimerkeissä esitellään kauniita syksyisiä maisemia maaseudulta ja metsistä. Jukka Risikon ottamien valokuvien yhdistävänä tekijänä on varhaisen aamun ja myöhäisen illan valo, joka tuo luonnon värit hienosti esiin. Jukka Risikko julkaisee luontokuviaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, jossa ne ovat herättäneet huomiota eri puolilla maailmaa. ”Tällä hetkellä kuvillani on Instagramissa ja Facebookissa yli 190 000 seuraajaa. Instagramissa seuraajakuntani on kansainvälisempää, kun taas Facebookissa suurin osa seuraajista on Suomesta.” Risikko ottaa kuvia Etelä-Pohjanmaalla lähinnä kotikaupunkinsa Lapuan maaseudulla ja metsissä. ”Toivon, että kuvieni kautta arvostus ympäristöä ja omaa lähiluontoa kohtaan nousisi. Toivottavasti kuvani pystyvät myös välittämään luonnon rauhoittavaa vaikutusta muille.”

  Syksyn kajoa -pienoisarkissa on 5 erilaista kotimaan ikimerkkiä. Graafisen suunnittelun merkkeihin on tehnyt Stiina Hovi

  Tuotetiedot
  113011
  5 samankaltaista tuotetta samassa tuoteryhmässä:

  Seuraa meitä Facebookissa