Kansallismaisemia kotimaan IKImerkki

Kansallismaisemia kotimaan IKImerkki
114707
2,30 €
Sisältää arvonlisäveron Toimitetaan 1-2 päivässä
Määrä
Varastossa

Pienin ostosmäärä tuotteelle on 100.

Postimerkit
Kuvaus

Toukokuussa 2023 julkaistavissa rullapostimerkeissä esitellään kauniita suomalaisia kansallismaisemia, joissa nähdään sekä luonnon muovailemia että ihmisten rakentamia maisemia. Merkkien maisemat ovat seuraavilta paikkakunnilta: Koli (valokuva: Jani Riekkinen), Kyrönjokivarsi (Aarno Isomäki), Tammerkoski (Juhana Konttinen), Snappertuna-Fagervik (Antero Aaltonen), Saaristomeri (Anne Saarinen), Pallastunturit (Heikki Ketola) ja Tapiola (Timo Viitanen).

Postimerkit suunnitellut graafikko Stiina Hovi pohtii, että kansallismaisemat ovat kuvia suoraan suomalaisten sielusta. ”Lukemattomat silmäparit ovat katselleet näitä näkymiä sukupolvesta toiseen. Katsojat ovat kokeneet samaa ihastusta, mielenrauhaa ja ehkä jopa ylevyyttä niiden äärellä. Vaarat, harjut ja tunturit sekä aava lakeus, meren voima – kaikki saavat ihmisen tuntemaan itsensä pieneksi, mutta samalla osaksi jotain suurempaa kokonaisuutta”, Hovi kuvailee.

Kansallismaisemia ilmestyy sadan merkin rullassa, jossa on 7 erilaista kotimaan ikimerkkiä. Merkeissä on 2D-koodi, joka helpottaa lähetysten koneellista lajittelua.

Kansallismaisemia ilmestyy sadan merkin rullassa, jossa on 7 erilaista kotimaan ikimerkkiä.

Ilmestymispäivä 9.5.2023

 

Kotimaan ikimerkki on postimerkki jolla voit postittaa kirjeen ja kortin kotimaassa. Ikimerkki on nimensä mukaisesti aina voimassa. Yhdellä kotimaan ikimerkillä voit postittaa enintään 50 grammaa painavan kirjeen. Painavampiin kirjeisiin tarvitset useamman ikimerkin.

Tuotetiedot
114707

Tilausviitteet

  • 6416982001500

Tuotteita, jotka voisivat myös kiinnostaa (näytetään 4 kpl):